Borduren en bedrukken van bedrijfskleding

Uw medewerkers zijn uw levende visitekaartjes. Uiteraard in het werk dat ze leveren, maar ook via uw bedrijfskleding. Want fraai borduursel of een opvallende zeefdruk voegt belangrijke attentiewaarde toe.Tijdens en na het werk! Vraag ons naar verschillende voorbeelden. En denk ook eens aan andere toepassingen, zoals handdoeken en badjassen voor gasten of werknemers die moeten douchen.

Kwalitatieve uitstraling en duurzaamheid

Borduren en bedrukken zijn twee veelgebruikte manieren om bedrijfskleding van een tekst, beeld of boodschap te voorzien. Het belangrijkste verschil tussen beide is de kwalitatieve uitstraling en duurzaamheid. Zo wordt borduren vaak gekozen bij bedrijfskleding met een grote representatieve uitstraling, zoals gastheren/gastvrouwen en horecamedewerkers. Bedrukken via zeefdruk of transferdruk is vooral interessant bij werkkleding en promotiekleding. Maar ook als het gaat om bijvoorbeeld sportkleding.

Fiscale regels bedrijfskleding

U bent vaak verplicht om uw personeel  bedrijfskleding te verstrekken. Maar let op: soms moet hierover belasting worden betaald! U kunt dit voorkomen door de fiscale regels goed te volgen. AB Profashion helpt u de juiste (belastingvrije!) keuzes te maken.

 

 
 

AB PROFASHION
Showroom 
de Dommel 12, 8253 PL Dronten 
Postadres 
Colijnweg 21, 8251 PJ Dronten

Telefoon 0321 382 022 
Mobiel 06 53 17 13 04
Telefax 0321 382 023
info@ab-profashion.nl

Design door Flinder | Copywriting door Accent | Powered by VWA