Maatwerk in bedrijfskleding

Maatwerk is chic, zeker. En er zijn nog meer heel goede redenen om bij het bepalen van uw bedrijfskleding hiervoor te kiezen. Bijvoorbeeld als u zeker wilt weten dat uw bedrijfskleding nergens anders wordt gedragen. Maar ook als u medewerkers een grote spreiding in maten hebben, zoals relatief klein, fors of lang. Bedrijfskleding op maat past altijd, en is al concurrerend vanaf kleine aantallen!

Basismodel in eigen uitvoering

Wij hebben diverse populaire en bewezen basisvormen in collectie, die u feitelijk als pasvorm kunt gebruiken. Vervolgens stelt AB Profashion de beste specificaties op. Daarbij maakt het bijvoorbeeld verschil of de kleding vooral binnen of buiten wordt gedragen, in welk seizoen, of bij welke werkzaamheden. U kunt rekenen op een totaaladvies waarbij we het u zo makkelijk mogelijk maken.

Nieuw ontwerp door couturier

AB Profashion beschikt over een uitgebreid netwerk met diverse kledingontwerpers. Van veelbelovende talenten tot gevestigde topcouturiers. Groot voordeel: het patroon wordt eigendom van de opdrachtgever. Zo heeft u optimale controle over de exclusiviteit van uw bedrijfskleding. Verder is een perfecte afstemming van alle kledingstukken onderling gegarandeerd: de snit verschilt, de uitstraling is één!

Vraag meteen een offerte aan

 

 
 

AB PROFASHION
Showroom 
de Dommel 12, 8253 PL Dronten 
Postadres 
Colijnweg 21, 8251 PJ Dronten

Telefoon 0321 382 022 
Mobiel 06 53 17 13 04
Telefax 0321 382 023
info@ab-profashion.nl

Design door Flinder | Copywriting door Accent | Powered by VWA