Standaard mooie combinaties

De kern van onze collectie vormt een vast assortiment representatieve bedrijfskleding, horecakleding, werkkleding en promotiekleding van veelal bekende en bewezen merken. Standaard, maar zeker niet gewoontjes. Er is volop variatie in stoffen, kleuren en afwerkingen. AB Profashionvindt dus altijd mooie combinaties die perfect aansluiten op uw huisstijl en gebruiksdoel.

Customizing maakt het verschil

Ronduit verrassend wat een detail kan doen. Met een zelfgekozen kleur stiksel rond de knoopsgaten, eigen knopenof andere elegante aanpassing voorziet u een bestaande uitvoering in bedrijfskleding snel en voordelig van uw eigen signatuur. Natuurlijk beschikken we over inspirerende voorbeelden. AB Profashion werkt samen met ervaren coupeuses en naaiateliers die iedere wens onberispelijk vormgeven.

Van top tot teen gekleed

Natuurlijk bentu van harte welkom als u slechts enkele specifieke kledingstukken zoekt. Maar wij kleden uw personeel met pleziercompleet. Van onderkleding tot bovenkleding. Inclusief hoofdbedekking, sjaals, riemen, pochetten, stropdassen, sokken en schoenen. In overleg kan het passen in onze centraal gelegen showroom of bij u op locatie plaatsvinden. De bedrijfskleding wordt per persoon verpakt en afgeleverd.

 
 
 

AB PROFASHION
Showroom 
de Dommel 12, 8253 PL Dronten 
Postadres 
Colijnweg 21, 8251 PJ Dronten

Telefoon 0321 382 022 
Mobiel 06 53 17 13 04
Telefax 0321 382 023
info@ab-profashion.nl

Design door Flinder | Copywriting door Accent | Powered by VWA