Horecakleding voor topprestaties

Bijna geen enkele groep representatieve bedrijfskleding moet onder zulke wisselende omstandigheden topprestaties leveren als horecakleding. Binnen en buiten, in alle vier de seizoenen. Onberispelijk voor de schermen voor de zwarte brigade met zijn hoge serviceniveau, hygiënischachter de schermen (en steeds vaker eveneens volledig in het zicht) waar de witte brigade op volle toeren werkt.

Horecakleding ook voor food en delicatessen

Steeds meer ambachtelijke versspecialisten bewegen zich op het snijvlak van winkel en horeca. De juiste kleding is een belangrijke stap in het uitdragen van het juiste kwaliteitsniveau. Zeker wanneer de delicatessen ook nog eens worden gecombineerd met bijvoorbeeld consumptiemogelijkheden ter plaatse of cateringactiviteiten.

Compleet assortiment horecakleding

De collectie horecakleding bestaat in grote lijnen uit servicekleding, bar- en bistrokleding en kokskleding. Daarbinnen zijn de mogelijkheden schier oneindig. Van onder meer hemden, blouses, gilets en shirts, tot sloven en schorten, koksvesten, koksjassen en koksmutsen. Aangevuld met pantalons, rokken en alle denkbare accessoires. De hoogwaardige kwaliteit van de bedrijfskleding wordt gegarandeerd door modehuizen uit onder meer Duitsland, Italië, en Scandinavië. 

Klik hier om een offerte aan te vragen

 
 
 

AB PROFASHION
Showroom 
de Dommel 12, 8253 PL Dronten 
Postadres 
Colijnweg 21, 8251 PJ Dronten

Telefoon 0321 382 022 
Mobiel 06 53 17 13 04
Telefax 0321 382 023
info@ab-profashion.nl

Design door Flinder | Copywriting door Accent | Powered by VWA